Gå til hovedindhold
Debat

Refundering ved aflysning

04-06-2020 KL. 11:10
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det er kun fordi, at Hesthave blev nævnt i et læserbrev? Eller var det en reklame-annonce. Annoncen for underskriveren blev i hvert fald gratis.

Skrevet af campingvognsudlejer Villy S. Kristensen, Violvej 307 i Skive.

Hvorfor fortæller du ikke sandheden, Villy S. Kristensen? Skal Hesthave kun nævnes, fordi du og andre ikke forstår noget som helst i disse tider?

Du skriver til sidst i dit læserbrev, efter reklamen: Afbud mindre end 30 dage før, træder standardvilkår i kraft.

Der er fire aflysningsmodeller, så hvad er standard? Du glemmer at fortælle, at du har valgt den aflysningspolitik, der bærer navnet streng: 50 procent refundering ved aflysning senest syv dage inden ankomst. Ved aflysning mindre end syv dage inden lejeperiodens start, i løbet af lejeperioden eller såfremt lejer ikke møder op, er der ingen refundering. Var der nogen, som sagde »grådig«?

Du vil gerne fremstå som en Villy S. Kristensen, der er åh, så rar, åh så god, åh så værdig. Ved du, hvad du er, Villy? Du er en hykler, der sikkert er sendt er i byen, som så mange andre er det kun for at svine mig til. Og hvad angår din økonomiske indsats, så er det pebernødder i forhold til Hesthave.

Ophavsmanden til alt dette, Poul Verner Mose Pedersen fra Tøndering, der er i inderkredsen i en bank, burde om nogen ide, at hvis alle de mennesker, der er sat til at ønske Hesthave og dermed mig konkurs, fik deres vilje, er der altså en bank, der først får en økonomisk øretæve. Men så langt tænker Poul Verner Mose Pedersen åbenbart ikke. Er han en mand, der er er værd at samle på i en banks inderkreds?

med venlig hilsen

Grethe Breum,

Herregården Hesthave,

Åbakken 4,

7860 Spøttrup

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland