Gå til hovedindhold
Erhverv

Rift om billetterne: Ehandelsdag tæt på udsolgt

28-01-2020 KL. 17:34
Empty

Også i år er der rift om billetterne til Skiveegnens udgave af en ehandelsdag. Arkivfoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Endnu engang er der udsigt til et tilløbsstykke, når den lokale udgave af en ehandelsdag folder sig ud i Kulturcenter Limfjord.

Det sker som tidligere omtalt torsdag den 6. februar, og det bliver fjerde gang, ehandelsdagen finder sted i Skive.

Allerede i 2017, da ehandelsdagen havde debut i Kulturcenter Limfjord, var der rift om billetterne. Og nu, knap to uger før 2020-udgaven finder sted, meldes der tæt på udsolgt af de 400 billetter, som arrangørerne har sat til salg.

Allerede i 2018 var antallet af deltagere vokset til knap 300, og sidste år deltog 400 i ehandelsdagen. Medarrangører Dennis Drejer, som står bag den lokale forretningssucces, Rito.dk, har flere gange påpeget værdien i ehandelsdagen, blandt andet med hensyn til de muligheder deltagerne i samme forbindelse har for at netværke med hinanden.

- Det er utroligt hvad der skabes af forretning ved ehandelsdagen, siger Dennis Drejer.

De knap 400 ekøbmænd kommer fra hele landet og enkelte fra udlandet, og der er stor sandsynlighed for, at Skiveegnen også i år vil være godt repræsenteret.

Sidste år var en af de foredragsholdere, som trak et stort publikum, dengang 19-årige Daniel Johannesen fra Horsens. For et år siden sikrede han sig et anseligt investeringsbeløb gennem sin deltagelse i tv-programmet Løvens Hule, hvor investor Jesper Buch (JustEat) satte en halv million kroner i Johannesens firma, Watery.dk, hvis fokus er udstyr til svømmere. Daniel Johannesen er tidligere elitesvømmer, og han sælger udstyr til alt vandglade børn til professionelle svømmere.

- Ehandelsdagen er en konference for danske ehandlere. En dag med tips, tricks og værktøjer til dig, der har eller arbejder for en webshop, påpeger arrangørerne.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland