Gå til hovedindhold
Kultur

Risiko for let regn til Kim Larsen-koncert: Drop paraplyen

23-08-2018 KL. 06:02
Empty

Utallige gange har Kim Larsen og Kjukken begejstret på Skive Festival, men Larsen spiller ikke på festivaler næste år. Derfor har Skive Festival lavet en sommerkoncert med Kim Larsen og Kjukken i Krabbesholm Skov i august. PR-foto: Morten Rygaard

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Selv om vejrudsigten - i l fald hvis man skal tro den norske vejrtjeneste yr.no - melder om risiko for let regn torsdag aften, så er der ingen grund til at tage paraplyen med til Kim Larsen-koncerten i Resenlundparken.

Det er nemlig forbudt at bruge paraplyer ved Kim Larsen og Kjukken-koncerten torsdag aften i Resenlundparken.

Det fastslår Michael Eiskjær fra Skive Festival, der arrangerer koncerten.

Paraplyer ødelægger udsigten til scenen, lyder argumentet:

- Vi kan simpelthen ikke have, at folk tager paraplyer med til koncernen. Hvis 10 slår en paraply op, vil der være mange, som ingenting kan se, siger Michael Eiskjær.

Han tror på tørvejr til koncerten, der med indlagt pause er sat til at vare knap to timer og først slutte ved 22.15-tiden. Men andre måder at skåne sig mod eventuelt regnvejr på vil være ok:

- Folk må selvfølgelig gerne tage regnslag med, men paraplyer vil ødelægge koncertoplevelsen for mange, siger Michael Eiskjær.

Spekulationer om, hvorvidt koncerten bliver den sidste for 72-årige Kim Larsen, er de seneste uger løbet stærkt. Det samme er billetsalget, og Michael Eiskjær er overbevist om, at der kunne være solgt 1000 billetter mere, end de 4500 der har været sat til salg.

- Men vi har ikke kunnet sælge flere, for vi har fået pladsen godkendt til 4500 personer, siger Michael Eiskjær.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland