Gå til hovedindhold
Sport

Rodenberg vandt - Johansen brækkede kraveben

01-05-2019 KL. 15:52
Empty

Frederik Rodenberg vandt Eschborn-Frankfurt onsdag eftermiddag.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det Skive-baserede Team coloQuick gav onsdag sig selv en god optakt til weekendens to UCI-løb i Danmark, med Rent Liv Løbet i Skive søndag.

Seks af holdets ryttere var i Tyskland for at køre U23-udgaven af Eschborn-Frankfurt - tidligere kendt som Rund um den Henninger Turm - og det blev til en spurttriumf for Frederik Rodenberg, da de 46 bedste ryttere skulle fordele topplaceringerne imellem sig.

Rodenberg kørte til 119 kilometer på i tiden 2.46.14 og fik australieren Kaden Groves fra SEG-holdet på andenpladsen og engelske Jake Stewart fra Equipe Continentale Groupama-FDJ som nummer 3.

Sidste års vinder, Niklas Larsen, som nu også kører for coloQuick, blev nummer 12, efter at have kørt Rodenberg frem til spurtsejren.

Løbet var dog ikke lutter fryd og gammen for coloQuick. Med omkring 50 kilometer til mål fik Julius Johansen en defekt. Han kørte sig hurtigt op til en foranliggende gruppe, men ville så angiveligt køre inden om gruppen i et sving og videre frem. Den aktion førte imidlertid til et styrt, som kostede et brækket kraveben og dermed deltagelsen i de kommende ugers løb.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

112

Brandårsag er umulig at opklare: »Selv jernrørene var smeltet« Brandårsag er umulig at opklare: »Selv jernrørene var smeltet«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland