Gå til hovedindhold
Lokalt

Roklub-medlem overrasket efter træning: Oversvømmelse kom i løbet af 10 minutter

11-02-2020 KL. 15:22
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Tirsdag formiddag måtte Per Flemming Laursen, medlem af Skive Roklub, gøre en ekstra indsats for at slippe ud af Skive Roklubs lokaler med tørre fødder.

Da han gik ind for at klæde om efter træning i romaskiner, var gulvene i roklubbens bådhaller tørre. Da Per Flemming Laursen kom ud fra omklædningsrummet 10-15 minutter senere, stod der 10-15 centimeter vand i klubbens bådhaller.

- Det overraskede mig meget, at vandet steg så hurtigt, som det gjorde, fortæller Per Flemming Laursen.

Han tog situationen med et smil og ved hjælp af et par spande, kom han ud af bådhallen med tørre fødder.

- Heldigvis har klubben fjernet alt, der står på gulvet og kan tage skade af saltvand. Men det er næppe godt for bygningerne, at de bliver ramt af oversvømmelse, fortæller Per Flemming Laursen.

Thomas Dürr Sølvsten er med i Skive Roklubs højvands-beredskab.

- Vi kan nu ikke gøre meget andet end at holde øje med situationen. Vi kan se, der ser ud til at komme mere vand hen over det næste døgns tid, siger han.

Kommer vandstanden 1,7 meter over det normale, kommer der vand ind i roklubbens omklædningsrum.

Tirsdag middag var vandstanden i Skive Fjord 1,5 meter over det normale. DMI oplyser, at vandstanden i Skive Fjord onsdag over middag vil nå 1,63 meter over det normale. Det er fem centimeter mindre, end DMI varslede tirsdag før middag.

 

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland