Gå til hovedindhold
Sport

Rossing regerede i Randers

16-06-2019 KL. 08:15
Empty

Arkivfoto: Thomas Sjørup/Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Den tidligere BK Limfjord-bokser Ditlev Rossing er fortsat ubesejret efter 12 kampe som professionel. Sent lørdag aften gik det ud over amerikaneren Demetrius Banks, der var hentet ind som erstatning for Landry Matete fra Congo med få dages varsel.

Det var dog ikke en helt ueffen amerikaner, der var mødt op til stævnet i Arena Randers, og han tog godt imod de udfordringer, Ditlev Rossing præsenterede ham for undervejs.

Derfor skulle bokserne også frem til slutningen af ottende omgang, før der faldt en afgørelse.

Banks mente, at han fik et nakkedrag fra danskeren, og derfor gik han nærmest teatralsk i gulvet.

Det faldt den finske kampleder dog ikke for og begyndte i stedet at tælle imod Rossings modstander. Amerikaneren kom på benene igen, men nåede ikke i tide at erklære sig klar til kamp, og derfor blev kampen stoppet med Ditlev Rossing som vinder.

- Jeg er glad. Vi har haft en fantastisk træningslejr op til og har lagt en masse hårdt arbejde i. Det bærer frugt, og det er bare dejligt, sagde Ditlev Rossing til Ekstra Bladet TV i minutterne efter triumfen.

Rossing har været kendt for sin frembrusende og offensive tilgang i ringen. På den front var han også dominerende mod Demetrius Banks, men det var med et mere modent og afmålt snit over sig.

- Jeg er blevet klogere og har lært mig selv bedre at kende som bokser. Ud over at være rigtig eksplosiv, så er jeg også utrolig viljestærk og kan slide folk ned. Så vi har god tid, vi har rigtig god tid, sagde Ditlev Rossing til Ekstra Bladet TV.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Besparelser drøftet: Sengepladser på sygehuset i Skive lever endnu Besparelser drøftet: Sengepladser på sygehuset i Skive lever endnu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland