Gå til hovedindhold
Debat

Så er det nok

14-01-2020 KL. 11:28
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

En vinter lang og mørk og hård, på fem forbandede år, sang vi da krigen var slut i maj i1945, og aldrig mere krig, men alt er tilsyneladende glemt.

Nu har Irak vel været besat i snart 20 år, så det må da føles som et helvede, så det er vel ikke noget at sige til, at de nu vil have alle soldater ud af Irak, og det ser også ud til, at det er bleven en åndelig skralde spand, for alle Nato lande, som mene de har én eller grund til at være der.

Danske soldater skal træne dem i våben fra Rusland, nej det skal selvfølgelig være i Amerikanske våben, for det er jo det sagen dreje sig om, at de kan holde gang i våben produktionen i U. S. A. ellers går landet jo konkurs, det er våbenfabrikanterne der bestemme USAs politik, og ikke Trump, og da vores udenrigspolitik jo ligge der over, så skal vores soldater bare indrettes der efter.

Lad nu de stakkels Irakere få fred, kunne de danske soldater ikke lærer dem at bruge våben i den tid der er gået, tror jeg ikke det hjælpe med at forsætte, så nu synes jeg Nato landene skal bytte soldater og våben med murske og sten, så de kan få det bygget op som er bleven smadret, og så lade Irak selv forsvare deres land, så de kan komme på fode igen.

Peder Futtrup Andersen,

Svalevej 6,

Mønsted,

8800 Viborg

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland