Gå til hovedindhold
Kultur

Så er hovednavnet klar: Nephew klar til Skive Festival

21-11-2018 KL. 09:59
Empty

Arkivfoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Da Nephew sidste år offentliggjorde deres første to koncerter efter fem års pause, forsvandt samtlige 30.000 billetter på bare et døgn.

I foråret 2019 spiller bandet så 13 koncerter i udvalgte arenaer, inden de til sommer igen er at finde på diverse festivaler i Danmark.

-  Vi er derfor sindssygt stolte af igen at byde velkommen til Nephew på Skive Festival, siger festivalens formand, Michael Eiskjær.

 Nephew spillede deres første koncert i fem år på Roskilde Festivals Orange scene denne sommer. Både bandet selv og over 60.000 mennesker og anmelderne var begejstret.

Nu får publikum i Skive så mulighed for at opleve Danmarks bedste liveband til Skive Festival 2019. Det er første gang, Nephew gæster festivalen i Skive siden 2013.

- Det er en stor fornøjelse, at vi kan præsentere Nephew på vores festival. Nephew har en stor og loyal fanskare i Skive og Omegn, og vi glæder os til at se dem i starten af juni, siger formand for Skive Festival, Michael Eiskjær.

Koncerten vil rumme den klassiske Nephew-energi, hvis popularitet skinner tydeligt igennem med over en halv million solgte albums, ni DMA priser, 13 Gaffa Awards og fem priser ved P3 Guld siden begyndelsen i 2004. Den klassiske energi skal hyldes, men der bliver også plads til ny musik, lover guitarist Kristian Riis:

- I øjeblikket mødes vi bare og spiller sammen, og der er en ret vild musikalsk energi i gang. Vi har lyst til at gøre det, vi altid har gjort nemlig at spille firkantet melankolsk elektrorock, der passer godt til rundkreds og fællessang. Men i en ny opstilling.

Helt konkret skaber Nephew-familien den nye opstilling ved at optage et nyt medlem; nemlig musiker og producer Marie Højlund fra Marybell Katastrophy. Sammen ønsker de fortsat at udtrykke sig som en fast enhed med uforanderlig stil og evig hang til nordisk melankoli, som samtidig kan være et foranderligt kollektiv åbent for nye input og udtryk. Om samarbejdet udtaler det nu seks mand store band:

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland