Gå til hovedindhold
Debat

Så er målet nået

14-09-2018 KL. 11:19
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Ja så er målet nået for os i Dansk Folkeparti i Region Midtjylland. To dygtige direktører på Hospitalsenhed Midt fyres på gråt papir uden, at hverken regionsråd eller Forretningsudvalg orienteres inden.

En halv time før pressemeddelelse sendes ud, sendes en mail til samtlige regionsmedlemmer med samme indhold som pressemeddelelsen. Her står blot, at hospitalsledelsen i Hospitalsenhed Midt og direktionen ser forskelligt på den strategiske ledelse og udviklingen af sundhedsvæsenet i Region Midtjylland.

Da jeg selv ringer ind, er svaret det samme, men at der på forretningsudvalgsmøde tirsdag d. 18/9 vil blive informeret - altså vi skal som forretningsudvalg gå her underdanigt og vente til de høje herrer kan nedlade sig til at orientere os. Hvad ligner det??

Vores medarbejdere går i protest og dialogmøder skal nu foranstaltes på bagkant. Foran venter et kæmpe arbejde med at klinke skårene.

Hvilken medarbejder tror længere på, at der kommer noget godt ud af at ytre sig?

I Dansk Folkeparti i Region Midtjylland mener vi, at direktionen har handlet dybt kritisabelt. Begrundelsen er åbenlys. De har handlet direkte imod, hvad der god ledelsesstil, sat regionens omdømme over styr - til et sted hvor demokratiet og dialogen er sat ud af spil, ja som et sted, hvor det er farligt at involvere sig.

Vi vil have dialog, dygtighed og dristighed, og ikke bøllemanerer mod ansatte, der varetager, deres opgaver loyalt. Vi ønsker ansatte, der ytrer sig, så vi kan få den optimale behandling af vores patienter. Bliver der sparet for meget så kvaliteten sænkes, skal vi i regionsrådet vide det. Hvordan skal vi ellers kunne lave gode politiske beslutninger, hvis alt bliver forelagt os på baggrund af angst for repressalier. Vi afventer fortsat forklaring!

Lone Langballe,

Steen Thomsen og

Ole Revsgaard Andersen,

Kirsebærhaven 27,

8520 Lystrup,

medlemmer af

Regionsrådet

for Dansk Folkeparti

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Lokalt

Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive

Kultur

Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande« Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande«

112

Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland