Gå til hovedindhold
Debat

Så længe manden ikke er dømt i retten, er han uskyldig

27-10-2020 KL. 12:51
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Ja, det er vist gået lidt for stærkt på Christiansborg i den seneste tid.

Folketinget er den lovgivende magt, men ikke den udøvende og dømmende magt.

Hvis statsministeren har brugt magt mod overborgmesteren i København for at få ham til at gå af, mener jeg ikke, hun kan blive siddende som statsminister, så må hun trække sig.

Skal en statsminister ikke overholde lovene, hvem skal så?

Jeg mener også, at inden for det radikale parti er der folk, der ikke kan blive på Christiansborg, efter det der er foregået.

Så længe manden ikke er dømt ved en retslig myndighed, er manden uskyldig.

I øvrigt synes jeg, det er mærkeligt, at kvinderne kan kramme os mænd helt vildt, som det passe dem, så må mændene vel også kramme pigerne, som det passer dem.

Har mændene begået voldtægt eller gennembanket dem, så er vi jo ovre i en hel anden boldgade, og så det at man trække ting frem fra festlig lejligheder, og mange år tilbage, hvor mændene har været beruset, mon ikke pigerne har været det også.

Det forekommer mig meget mærkelig, det kunne jo være en snaps de har fået for meget mellem lårene, og ikke en hånd, det kan jo være de huske forkert.

Nej, jeg synes ,der er helt andre ting, pigerne skulle tage sig af, dem der bliver gennembanket af deres mænd, når politi, og kommunen møder op, tør de ikke sige sandheden , og sige de har det godt, for manden der står på den anden sider af døren og lytte, slår dem ihjel hvis de fortælle virkelig heden, så kan de jo ikke hjælpe dem.

Hvorfor bliver de ved med at være 190 politikere på Christiansborg, når 70 procent af Danmarks love bliver lavet i EU, så burde vi da have mindst halvere andelen, af ministerier og folketingsmedlemmer.

I Oddense, en lille landsby i Salling, var der 500 menneske til et politisk møde for 75 år siden. I dag er der jo ingen folketingsmøder, så hvad bestiller politikerne egentlig?

Peder Futtrup Andersen Svalevej 6,

Mønsted

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland