Gå til hovedindhold
Lokalt

Sallingbos kaffesalg fra tuktuk hitter i Aarhus

02-08-2020 KL. 09:34
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Som enhver fornuftig forretningsmand går 54-årige Per Primdahl op i, at den virksomhed, han driver, har en fornuftig indtjening. Men for 54-årige Per Primdahl, Hjerk, er der faktisk også noget andet, der spiller ind, når han driver virksomheden Coffee House med adresse på Hesthøjvej i Roslev.

- Vi er en stor bidragsyder til Muskelsvindfonden. Vi giver dem mere, end vi gør ved andre kunderelationer, fordi det er en handicaporganisation. Jeg kan godt lide, at vi er med til at gøre en forskel for dem. Muskelsvindfonden har et fantastisk koncept, så det er en organisation, jeg gerne vil støtte op om, fortæller Per Primdahl.

Det gør han blandt andet i forbindelse med Cirkus Summarum hvert år. Muskelsvindfonden er medarrangør på det store cirkus, som hvert år har forestillinger tre uger i København og tre uger i Aarhus.

- Der kommer 115.000 mennesker i løbet af de seks uger, og det, vi sælger mest af her, er iskaffe. Dem sælger vi 15.000 af, fortæller Per Primdahl.

Han har to containere indrettet som små kaffebarer med i både København og Aarhus, og det plejer at være en af de helt store begivenheder for Coffee House i løbet af sommeren. Men ikke i år. Som alle andre begivenheder er cirkusforestillingerne aflyst. Det betyder en manglende omsætning for Per Primdahl, men også for Muskelsvindfonden, og det betyder næsten mere for Per Primdahl. Sammenlagt med de oplevelser, som børnene med muskelsvind nu går glip af.

- Coronaen rammer Muskelsvindfonden hårdt. Vi skal nok klare den, men det bliver ikke den samme sommer for dem med muskelsvind, siger han med sigte til både de grønne koncerter og Cirkus Summarum.

Derfor har Per Primdahl tænkt ud af boksen - eller containeren, rettere sagt. For han vil gerne skabe lidt omsætning i sin virksomhed og samtidig skaffe sæsonarbejde til de folk, han plejer at beskæftige i sommermånederne. Han har derfor købt en tuktuk, som hos TMP i Glyngøre er blevet indrettet til kaffevogn, og den leverer kaffe til tørstige forbipasserende i Aarhus.

- Det var nærliggende for mig at vælge Aarhus som det sted, vi skulle sælge - også fordi det er der, personalet bor, forklarer han.

Tuktukken kan levere de samme typer kaffe, som kaffebaren i de noget større containere, men der er til gengæld ikke den samme kapacitet. Omvendt er Tuktukken noget nemmere at fragte fra et event til et andet, og det skaber muligheder for et nyt forretningsområde i Coffee House.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland