Gå til hovedindhold
Lokalt

Samarbejdsproblemer med personalet: Halbestyrelse og ny leder stopper

26-10-2020 KL. 08:16
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Vinderup Hallerne er røget ud i så meget turbulens, at hele bestyrelsen og centerlederen med knap fem måneders anciennitet stopper.

- Vi kunne ikke få det her til at fungere og synes ikke, at vi kunne fortsætte med det arbejde, vi havde gang i. Vi har som frivillig bestyrelse ikke været i stand til at få implementeret Ricky (Søgaard, centerleder, red.) godt nok. Vi har fra personalet ikke fået den nødvendige konsensus omkring den nye centerlederstilling. Derfor er vi nødt til at sige, at vi skal gøre noget andet. Samarbejdet mellem bestyrelse, leder og personale har ikke været godt nok.

Det siger den afgående formand, Anders Toft, og tilføjer:

- Vi er ligesom kommet dertil, at vi har sat hele vores arbejde på spidsen med den centerleder, og hvis det ikke kan fungere, så er vi nødt til også at tage konsekvensen af det.

Den nu afgåede centerleder Ricky Søgaard flyttede sammen med familien i forbindelse med jobbet fra Aarhus-egnen til Vinderup, da han 1. juni begyndte i den nyoprettede stilling som centerleder:

Ricky Søgaard siger:

- Det er ikke lykkedes. Personligt er det noget rigtig møg, for vi er flyttet herop med familien, og vores to tvillingedøtre på seks år er begyndt i skolen, så nu skal vi finde ud af, hvad vi skal gøre, om vi skal blive i Vinderup eller ej. Det er bestemt ikke lykkedes i Vinderup Hallerne. Der har været nogen kræfter, som ikke har villet det her. Jeg har klart følt, at jeg har haft opbakning fra flertallet i bestyrelsen. Men jeg har savnet opbakning fra medarbejderne.

Bestyrelsen har nu indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling, der findes sted næste uge, og hvor der skal findes seks nye til bestyrelsen. Og formand Anders Toft siger yderligere:

Formanden påpeger, at nedlukning under corona også har været svær:

- Samarbejdet har bare ikke fungeret, sådan som vi gerne ville have det til. Både på grund af corona og sommerferie med nedlukning, så der været mange ting, som ikke har spillet i en rigtige retning. Og så er vi nødt til at stoppe det der:

Anders Toft har været med i bestyrelsesarbejdet i seks år.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland