Gå til hovedindhold
Sport

To sejre i træk: Skive IK tæmmede Hvidovre

12-10-2019 KL. 16:20
Empty

Jacob Vetter sendte Skive IK på sejrskurs efter 57 minutter. Arkivfoto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Sejren over HB Køge i sidste weekend blev lørdag fulgt op af Skive IK, da Hvidovre IF blev overvundet med 2-1 hjemme på Hancock Arena.

Dermed har skibonitterne for første gang i sæsonen formået at sætte to sejre i træk sammen i 1. division.

Den første store mulighed i opgøret stod Mikkel Jespersen for, da han efter 13 minutter tørt sparkede på stolpen, men dog måtte se bolden springe spil igen.

I stedet var det gæsterne, der fik hul på bylden først. Det skete lige før pausen, hvor skibonitterne fik en kold spand vand i hovedet.

Et hjørnespark endte efter en del tilfældigheder for fødderne af Lirim Qamili, der nærmest på målstregen blot skulle sætte støvlen på bolden for at bringe gæsterne foran.

Det gav noget at tale om for SIK i pausen, og det så ud til, at det var et hjemmehold med fornyet energi, der kom ud til anden halvleg.

Efter 50 minutter var det ved to lejligheder kun marginalerne - og en stor redning fra gæsternes Viktor Anker - der forhindrede Skive i at udligne.

Tre minutter senere gik den dog ikke længere for Hvidovre, da Emil Søgaard tempererede et indlæg perfekt og fandt en fremstormende Sebastian Grønning, der i overbevisende stil sendte panden på kuglen og i netmaskerne til 1-1.

Søgaard fortsatte med at sprudle i højre side, og blot få minutter senere serverede han igen et perfekt indlæg - denne gang til Sebastian Buch - som dog kunne se sit forsøg reddet ud til hjørnespark.

Men SIK er som bekendt farlige på dødbolde, og det gav det efterfølgende hjørnespark endnu en gang bevis for.

Situationen endte i decideret klumpspil i det lille felt, hvor Hvidovre ikke kunne få luftet ud, og i sidste ende var det i stedet Jacob Vetter, der kunne skovle bolden over stregen til 2-1-føring til Skive IK.

Det var først i de sidste fem minutter, at gæsterne for alvor fik etableret et pres, men SIK holdt Hvidovre stangen, og dermed kunne yderligere tre vitale point tikke ind på kontoen.

Sejren betyder, at SIK kravler op på rækkens sjetteplads.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland