Gå til hovedindhold
112

Sendte besked inden vidneforklaring: Tiltalts lillebror har truet offer i mishandlingssag

19-09-2020 KL. 09:36
Empty

Christina Egebjerg Jensen blev udsat for trusler i dagene op til hendes vidneforklaring i Vestre Landsret fredag. Foto: Pauli Vendelbo

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det skabte stor frustration hos 24-årige Christina Egebjerg Jensen, da hun i sidste uge blev sendt hjem fra Vestre Landsret uden at have afgivet vidneforklaring i den meget omtalte mishandlingssag, hvor hun selv er offer.

- Jeg havde i flere dage sat mig op til at skulle afgive forklaring og få min del af sagen afsluttet, så derfor blev jeg både skuffet og frustreret, da jeg bare blev sendt hjem, fortæller Christina Egebjerg Jensen.

I stedet blev hun kaldt ind til vidneforklaring i går, fredag, og det havde den 29-årige tiltaltes lillebror også læst sig frem til.

I hvert fald forsøgte han i dagene op til Christina Egebjerg Jensens forklaring at lægge pres på hende gennem trusler på internettjenesten Messenger.

Det fortalte Christina Egebjerg Jensen selv kort tid inden, hun skulle afgive forklaring.

- Hans lillebror skrev til mig for et par dage siden, at »nu skulle jeg passe på«. Jeg blev meget chokeret, da jeg læste beskeden, og jeg var glad for, at jeg sad ned, for jeg blev helt rundt på gulvet, siger Christina Egebjerg Jensen.

Hun valgte med det samme at informere sin bistandsadvokat om truslen, og nu er det op til ham, hvorvidt der skal gøres mere ud af sagen.

- Det er mildest talt ikke særlig pænt gjort af lillebroren, og det er også strafbart at true på den måde, lød det Keld Frederiksen, der er Christina Egebjerg Jensens bistandsadvokat i sagen.

Truslen har ikke hjulpet på humøret hos Christina Egebjerg Jensen, der i forvejen er bange for at være i samme rum som den 29-årige tiltalte, der i flere år gjorde hendes liv til et helvede.

- Jeg er træt af, at jeg skal have sådan en besked, og jeg afgiver ikke forklaring, medmindre jeg har en politibetjent ved min side. Jeg vil gerne have, at han skal høre min forklaring, så han er klar over, hvordan det har været for mig, men jeg er samtidig bange for at sidde så tæt på ham igen, lød det fra Christina Egebjerg Jensen, inden hun gik ind i retslokalet.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland