Gå til hovedindhold
Sport

Sidstepladsen cementeret i Helsingør

18-10-2020 KL. 17:40
Empty

Thomas Santos lagde op til SIK's reducering til 1-2. Arkivfoto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

En god sidste halv time var ikke nok for Skive IK i søndagens udekamp hos FC Helsingør. Skibonitterne tabte 1-2 og bliver dermed hængende på 1. divisions sidsteplads med et enkelt point.

Årsagen kunne findes i den første time, hvor spillet var uforløst og ufuldendtt rent offensivt, mens defensiven fungerede ganske fornuftigt fraset Helsingørs føringsmål efter hjørnespark mindre end tre minutter inde i kampen.

Det var først, da træner Martin Thomsen begyndte at pille og ændre helt fremme, at der skete noget. Lasse Møberg, Mads Agger og Oliver Haurits blev skiftet ind og gav et tiltrængt frisk pust af energi.

Emil Søgaard ramte overliggeren som den største mulighed, inden korthuset væltede. Det gjorde det, da Helsingør på en flot omstilling kom på 2-0 efter 84 minutter, men på det bedst opsatte SIK-angreb fik Oliver Haurits headet en reducering ind på Thomas Santos’ oplæg få minutter senere.

SIK lykkedes dog ikke med at fastholde momentum i tillægstiden og kom ikke til yderligere muligheder, mens Helsingør var tæt på 3-1.

Skive spiller hjemme på onsdag, hvor modstanderen er Vendsyssel. Den kamp skal kort og godt vindes.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland