Gå til hovedindhold
Sport

SIK forlænger med målfarlig anfører

14-06-2019 KL. 14:34
Empty

Christoffer Østergaard jubler efter en scoring mod Brabrand 11. maj. Anføreren har nu tegnet kontrakt med Skive IK for en sæson mere. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Christoffer Østergaard kaldte det på oprykningsaftenen i Pandrup for karrierens bedste beslutning, at han valgte at fortsætte i Skive IK efter sidste sæsons nedrykning.

Han var i tvivl om, hvorvidt han skulle sige stop, da holdet blev bombet ned i 2. division, men han valgte at steppe op og byde ind med et flot bidrag under den ny cheftræner Thomas Røll - og det makkerskab ser nu ud til at fortsætte.

Mens Thomas Røll endnu ikke har forlænget sin aftale med klubben, så har Christoffer Østergaard i dag sat sin underskrift på en ny aftale, så han også er med det kommende år.

- At det kun er et år, skyldes hans private situation. Han har nogle studier på universitetet, som han er færdig med til januar, forklarer sportschef Rasmus Brandhof.

- Han er vores anfører, han har erfaring fra 1. division, og så har han spillet en rigtig god sæson for os, hvor han pludselig er blevet målfarlig også, siger han med henvisning til, at Christoffer Østergaard scorede fem mål i sæsonen, heraf de fire i oprykningsslutspillets hidtidige 10 kampe, hvor den sidste spilles lørdag i Middelfart.

- Dér har han lagt på sit spil, og kan han score lige så mange mål i 1. division, vil det være rigtig flot.

samler alle

Rasmus Brandhof er glad for at have den populære anfører på plads for en sæson mere.

- Christoffer er en super fyr, som samler alle. Der er ikke noget som helst ubehageligt i ham - han er vellidt blandt tilskuerne, medspillerne og trænerne. Han er bare en rar fyr.

- Og så er han forholdsvis hurtig, fantastisk stærk i duellerne, og han skåner aldrig sig selv eller modspillerne. Derfor er han vigtig for os.

- Som anfører er han kommunikativ, råber og skriger og er god til at gejle de andre op. Han er en naturlig leder og alt det, men leder efter i en anfører.

Christoffer Østergaard er 26 år gammel og kom til SIK i 2016 efter et halvt års ophold i Brabrand. Inden da var han tre sæsoner i Hobros førsteholdstrup og fik en håndfuld kampe i Superligaen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland