Gå til hovedindhold
Sport

SIK henter ny spiller i Kjellerup

11-07-2018 KL. 15:00
Empty

Sebastian Denius skifter til SIK. Foto: Skive IK

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Kuglepennen har endnu engang været i brug i Skive IK, som har hentet 23-årige Sebastian Denius til klubben. Her har han skrevet en etårig kontrakt med skibonitterne.

- Sebastian er en spiller, der har været lidt sen til at udvikle sig til den kvalitetsspiller, som jeg synes, vi har kunnet fornemme, han er. Det ser man tit - at der er spillere, som først får sit gennembrud, når de bliver ældre. Det tror jeg også er tilfældet med Sebastian. Nu har han spillet en del kampe for Kjellerup på et førstehold, og det har været godt til ham, så jeg tror på, at han er klar til at tage næste skridt hos os - og blive endnu bedre, end det han er, siger sportschef Rasmus Brandhof i en pressemeddelelse.

Cheftræner Thomas Røll har naturligvis arbejdet sammen med Sebastian Denius i Kjellerup.

- Det er jo en mand, som Thomas kender rigtig godt, og som han har anbefalet, at vi skulle forsøge at hente ind. Så vi er glade for, at det har kunnet lade sig gøre, siger Rasmus Brandhof i pressemeddelelsen og sætter lidt ord på den nye mand i den gule og blå SIK-trøje.

- Sebastian er lynhurtig på fødderne, og så er han samtidig en god dribler. Han har et godt spark og er dygtig både i rollen som oplægger og afslutter, hvor han også har scoret en del mål for sin tidligere klub, fortæller Rasmus Brandhof om den nye offensivspiller, der også har en fortid i Viborg FF.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland