Gå til hovedindhold
Sport

SIK henter talent fra FC København

01-09-2020 KL. 11:05
Empty

Ifølge Rasmus Brandhof er Ludvig Henriksen med fra start i aften mod FC Djursland i pokalen. Foto: Brian Laursen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Sportschef i Skive IK, Rasmus Brandhof, har haft gang i kuglepennen. To nye aftaler er faldet på plads for skibonitterne tirsdag. Først blev Jacob Dehn præsenteret, og nu kan klubben også løfte sløret for en tilgang.

Den nye mand i truppen er blot 18-årige Ludvig Henriksen, som skifter storklubben FC København ud med Skive IK for de kommende to sæsoner.

Henriksen var i forrige uge på prøvetræning i Egeris, og her imponerede han så stort, at han har fået kontrakt indtil sommeren 2022.

- Vi kendte en lille smule til ham på forhånd, men den uge, han var herovre, viste han bare høj, høj klasse. På trods af at hans størrelse ikke er imponerende af en forsvarsspiller, så kompenserede han rigtig godt for det med sin omgang med bolden og klogskab i duellerne. Det er sjældent set, at en, der prøvetræner, når at vise så meget, som han gjorde. Han er rigtig, rigtig godt skolet og en meget klog forsvarsspiller, så jeg er sikker på, at han bliver en stor gevinst, lyder det fra sportschefen. At lokke den københavnske knægt væk fra den pulserende hovedstad har ikke været noget svært projekt. Klubbens gode ry er kommet dem i forkøbet, fortæller Brandhof.

- Han ved, at vi har været dygtige til at udvikle spillere og sende dem videre. Det rygte er nået over til ham helt ovre i København. Da vi så fortalte ham, hvordan vi gør tingene, og han kom herover og fik set det, var han hooked på ideen, siger sportschefen.

At aftalen endte med at blive to-årig var særdeles vigtigt for skibonitterne.

- Det var ligesom et krav fra vores side, at vi skulle lave en to-årig kontrakt. Havde det været en et-årig, ville vi uddanne en rigtig dygtig spiller, som andre bare kunne tage gratis næste sommer. Det har vi ikke den store lyst til, lyder det fra Rasmus Brandhof.

Ludvig Henriksen fik ophævet sin kontrakt i FC København for at kunne skifte til SIK.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland