Gå til hovedindhold
Sport

SIK hev sejren i sidste sekund

12-06-2020 KL. 21:03
Empty

Jeppe Mogensen kan snart få nyt selskab på toppen i SIK. Arkivfoto: Carsten Bundgaard/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

SIK rejste sig fra de døde. Lagde sig i kisten igen, men fik i sidste sekund en finger ind under låget og lettede det til en sen sejr over Nykøbing FC fredag aften.

Skibonitterne vandt 3-2 på et hovedstødsmål af Jeppe Mogensen, da uret kørte på sidste af fire tillægsminutter, og dermed blev en lunken aften vekslet til en fornøjelig for hjemmeholdet, som ellers i første halvleg spillede, så det virkede fornuftigt at tjekke batterierne på Hancock Arenas hjertestarter.

Pulsen var i hvert fald ikke høj hos publikum efter 45 minutters dødbiderfodbold, der bød på adskillige mindre muligheder til NFC’erne, men absolut intet - ikke en afslutning eller et hjørnespark til SIK.

Anden halvleg blev et anderledes fyrværkeri af scoringer. Efter 55 minutter bragte Sebastian Denius SIK foran 1-0 på et straffespark begået mod ham selv, og 11 minutter senere øgede Sebastian Grønning efter en forrygende omstilling skabt af Thomas Santos og Jeppe Mogensen.

Nykøbing gik over til udelukkende at spille på lange bolde, og det passede bestemt ikke værterne, som sejlede rundt i næsten en halv time. Først reducerede Sebastian Koch, da han prikkede bolden forbi SIK-keeper Marcus Bobjerg i hovedhøjde, og så kom udligningen og tristessen i det 87. minut, da Mathias Kristensen kom højest på et indlæg i feltet.

SIK vaklede. Det ville være løgn at sige andet. Udsigten til at smide 2 point forplantede sig til en sandsynlighed for at smide dem alle 3, indtil det absolut sidste.

Hjemmeholdet tilkæmpede sig et hjørnespark. Mathias Bonde slog det langt, hvor Sebastian Grønning headede på tværs og sagde smukt tak for sidst til Jeppe Mogensen. Modsatrettet kombination af 2-0-målet - og denne gang alle 3 point værd.

Sejren bringer SIK op på 6.-pladsen i 1. division, nu med en afstand på 5 point til nedrykningspladserne før weekendens øvrige kampe.

SIK spiller igen på lørdag ude mod Fremad Amager.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland