Gå til hovedindhold
Sport

SIK laver ny aftale med Magnus Jensen

21-11-2017 KL. 13:26
Empty

Magnus R. Jensen optræder ikke kun i SIKs defensiv - men vil også meget gerne med frem og true modstandernes mål. Det gjorde han blandt andet således søndag i Fredericia. Nu har han skrevet under på en aftale for de næste 18 måneder med Skive IK.
Foto: Frank Cilius/Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

I en tid, hvor meget antyder, at Skive IK skal spille i 2. division fra sommeren 2018, da har sportschef Rasmus Brandhof indgået en halv-lang aftale med forsvarsspiller Magnus Riisgaard Jensen, der kommer fra Viborg.

Parterne meldte mandag ud, at de har fået papir på hinanden for de næste 8 måneder.

- Vi er glade for at kunne meddele, at vi i dag har underskrevet en ny kontrakt med Magnus Riisgaard Jensen. Magnus har været i klubben i et år, og vi er rigtig glade for, at han nu bliver i mindst 1 ½ år mere, siger Rasmus Brandhof.

- Magnus har udviklet sig utrolig godt det sidste halve år, og har været i start 11’eren i hovedparten af kampene i efteråret. Vi håber, vi kan udvikle Magnus endnu mere over den næste periode, således vi kan få forløst det store potentiale som han har, siger Rasmus Brandhof.

Seneste leverede den lange stopper en fin indsats i søndagens kamp mod FC Fredericia, omend opgøret blev tabt med 3-2.

Magnus Jensen har også offensive kvaliteter og har tidligere optrådt som matchvinder, når han er blevet kastet ind i en kamp, der stod på vippen fra bænken.

Rasmus Brandhof siger i øvrigt, at han har travlt i disse dage med at kigge på forårstruppen 2018 - en anden spiller, der skal til forhandling er skadede John Dyring, der har udløb med årsskiftet.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland