Sport

SIK lejer forsvarsspiller i AGF

På transfervinduets sidste dag har Skive IK fået endnu en ny spiller i hus. Skibonitterne har sikret sig 19-årige Mikkel Møller Lassen på en lejeaftale fra AGF. Den løber indtil sommer.

Mikkel Møller Lassen er en spiller, man i SIK kender fint til i forvejen.

- Vi har set ham en del og har et indgående kendskab til ham. Christian Flindt (SIK-assistent, red.) har trænet ham i AGF, da han var dernede. Så vi kender ham ret godt som spiller, synes vi. Han har de ting, vi har behov for i de kommende måneder. Der er aggresivitet og intensitet i alt, hvad han laver. Det har vi behov for lige nu, og det får vi i ham, siger sportschef Rasmus Brandhof om den nye spiller, som har 21 ungdomslandskampe på sit CV.

Han er hentet til klubben med udsigt til at skulle optræde i det centrale forsvar.

- Gustav Kjeldsen er skadet i en længere periode, så vi har stået og manglet en mand til den plads. Men han kan også dække højre back. Det er lidt forskelligt, hvor folk ser ham. De, der er i AGF nu, ser ham som højre back, mens Peter Christiansen (nu tidligere AGF-sportschef, red.) ser ham som central forsvarsspiller. Han kan dække begge pladser, men vi ser ham nok som central, forklarer Rasmus Brandhof.

Han fortæller, at det har været relativt lige til at blive enige om lejeaftalen.

- AGF har været meget velvillige i processen, og Mikkel ville også gerne selv herop. Så alle tre parter har gerne villet hinanden, og det er jo de bedste forudsætninger for at få det til at lykkes, siger sportschefen.

Med tilgangen af Mikkel Møller Lassen har SIK på under en uge hentet en trio af nye spillere, som derudover består af Jeppe Pedersen og Anton Søjberg.

Derfor anser Rasmus Brandhof ved middagstid transfervinduet som så godt som lukket for SIK’s vedkommende.

- Ja, det er det. Ellers skal der noget ud, tænker jeg, siger han.

Er der optræk til, at nogen er på vej ud?

- Nej, det er der ikke, lyder det.

Dermed kan der altså være lagt op til en stille og rolig mandag på kontoret i Egeris.

- Ja, det burde det være. Men det har jeg sagt mange gange før, og så er det alligevel blevet hektisk til sidst. Så lad os nu se. Men jeg tror, det bliver meget stille og roligt for os, siger Brandhof.

Mikkel Møller Lassen skifter fra AGF til SIK på en lejeaftale. Foto: Dejan Obretkovic/Ritzau Scanpix