Gå til hovedindhold
Sport

SIK om pokalbrag mod Brøndby: »Det bliver en kamp mod økonomien«

18-09-2019 KL. 13:09
Empty

I SIK-lejren håber man naturligvis, at tilskuerne kommer til at strømme til pokalbraget mod Brøndby IF.
Arkivfoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Når Skive IK løber på banen mod Brøndby IF i tredje runde af pokalturneringen, bliver det samtidig for rullende TV-kameraer. Det blev mandag bekræftet.

Sådan var det også i 2016, da de to hold stødte sammen i pokalkvartfinalen, men dengang var det udgiftsmæssigt en dyr affære at have besøg af tv.

Der skulle nemlig lejes et lysanlæg ind på Hancock Arena for at opfylde kravene, og det kostede dengang klubben op mod 150.000 kroner alene på den post.

Også i denne omgang skal lyset opgraderes, men kravene fra rettighedshaverne er lempede, og derfor håber skibonitterne, at udgiften kan holdes på et lidt mere spiseligt niveau, uden man dog på nogen måde regner med at slippe billigt.

- Det bliver en kamp mod økonomien. Vi regner ikke med, at vi får lysudgifter i helt samme omfang som sidst, men der er stadig nogle grundudgifter - så det bliver fortsat af betydelig karakter. Vi er glade, hvis vi bare får et lille overskud ud af kampen, siger han.

Ved Brøndbys besøg i 2016 endte SIK Elite med at generere et overskud i nærheden af 200.000 kroner, men til forskel fra dengang er salget af øl og pølser overgået til moderklubben, hvorfor eliteoverbygningen primært skal klamre sig til indtjeningen fra solgte billetter.

Lige netop på det område er der dog forventning om, at der kan komme godt gang i kasseapparatet.

I 2016 lagde 3.187 tilskuere vejen forbi stadion i Skive, og formand Per Nors håber, at man kan overgå det tal i 2019.

- Vi forventer et sted mellem 3000 og 4000 tilskuere. Personligt læner jeg mig op ad 3500, men jeg ser gerne, at der kommer 4000 eller endnu flere, lyder det fra SIK-formanden.

I den specielle pokalanledning er der blevet skruet på billetpriserne, hvorfor voksne nu må slippe 120 kroner mod de normale 80 kr. i 1. division, hvis man vil se girafferne.

- Det, synes vi, er rimeligt, når det er et tophold, der kommer på besøg. Det koster det også andre steder. Og så har vi nogle ekstra udgifter, vi skal have dækket, understreger Per Nors.

Børn under 15 år får til gengæld gratis adgang, mens pensionister og studerende slipper med at betale 70 kroner for billetten.

Billetterne kan udelukkende købes ved indgangen, men bestyrelsesformanden maner til ro hos de tilskuere, der kunne frygte at køre forgæves.

Opgøret mellem Skive IK og Brøndby IF spilles onsdag d. 25. september med kampstart kl. 19.30 på Hancock Arena.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland