Gå til hovedindhold
Sport

SIK overvandt chokstart og ydmygede Kjellerup

15-03-2019 KL. 20:21
Empty

SIK’erne jublede hele seks gange i kampen mod Kjellerup. Foto: Mikkel Berg/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

I et massivt regnvejr i Kjellerup tog Skive IK fredag aften forårets anden sejr i ligeså mange forsøg. Skibonitterne skulle dog først overvinde en chokstart, da hjemmeholdet allerede efter otte minutter tog føringen på eget kunstgræs.

Det slog imidlertid ikke Thomas Rølls tropper ud, og med et massivt tryk blev kampen vendt på hovedet allerede inden pausen.

Først udlignede Mikkel Jespersen på straffespark, så bragte Jeppe Mogensen gæsterne i front, inden André Bjerregaard sendte holdet på 3-1 fire minutter inden pausefløjtet.

I anden halvleg fortsatte SIK-dominansen, og med to mål på nærmest ingen tid godt midtvejs blev forspringet udbygget til 5-1. De scoringer tegnede henholdsvis André Bjerregaard og Jeppe Mogensen sig for.

Mikkel Jespersen ville dog ikke stå tilbage for sine holdkammerater, og med sin scoring til 6-1 ti minutter før tid noterede også han sig som dobbelt målscorer.

På vej ind i kampens tillægstid opstod der klumpspil i Kjellerup-feltet efter et hjørnespark. Kuglen strøg i kassen med ukendt afsender, og dermed fik SIK slået det sidste 7-1-søm i kisten på en dag, hvor mandskabet fik bevist, at de er en varm kandidat til oprykning. Omvendt er Kjellerup en mindst ligeså varm kandidat til nedrykning.

Læs meget mere i Skive Folkeblad allerede lørdag.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland