Gå til hovedindhold
Sport

SIK-profil forlænger med to år: Back kan være den næste på rampen til at blive solgt

13-06-2019 KL. 12:47
Empty

Emil Søgaard er SIK-spiller også de kommende to sæsoner - medmindre han bliver solgt forinden.
Arkivfoto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Holdet, der skal forsøge at bære Skive IK igennem en yderst vanskelig sæson i 1. division, hvor der skal findes tre nedrykkere, tager mere og mere form.

I dag kan sportschef Rasmus Brandhof nemlig melde, at der er sat flueben ud for dén spiller, som meget vel kan være den første på holdkortet, når han er spilleklar. Det er højrebacken Emil Søgaard, som har spillet tæt på samtlige minutter for SIK i oprykningssæsonen. Han var ude med en skade i 7-1-sejren i Kjellerup i marts, men er ellers startet inde og har spillet fuld tid hver gang.

Emil Søgaard stod til udløb efter kampen i Middelfart på lørdag, men har forlænget med to år.

- Han er en af vores allerbedste spillere og nok en af de mest stabile. Og så har han et højt bund- og et højt topniveau - jeg kan næsten ikke mindes, hvornår han sidst har lavet en fejl, siger Rasmus brandhof.

- Emil har været hos os nogle år nu. Han er utrolig vellidt og en behagelig fyr, og så er han en rigtig dygtig spiller, som vi tror kan tage skridtet videre.

At det har trukket ud med at få en aftale i stand, tilskriver Rasmus Brandhof, at der formentlig har været interesse efter 22-årige Søgaard fra andre klubber.

- Jeg tror, det er derfor, aftalen først er underskrevet nu, hvor vi er rykket op. Jeg tror ikke, Søgaard var inter­esseret i en sæson mere i 2. division. Det havde heller ikke været gavnligt for ham. Nu kan han komme op i 1. division og lave en præstation dér, som gør, at andre end Skive får øjnene op for ham.

- Jeg kunne godt forestille mig, at han er den næste på rampen til at blive solgt. Vi har ikke fået bud på ham, men hvis jeg var sportschef i en anden klub, var han en af de spillere, jeg ville holde øje med, siger Rasmus Brandhof.

Emil Søgaard har hevet en bagatel af fire gule kort til sig denne sæson og når at spille den til ende uden at få en karantæne. Det er tæt på uhørt for en spiller på hans position.

- Det er, fordi han er meget forudseende. Han kommer ikke i de situationer, hvor det bliver nødvendigt at trække et gult kort, fordi han er så god til at læse situationerne.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland