Sport

SIK sagde nej til købstilbud sidst i vinduet

Da Rasmus Brandhof tidligt mandag fik aftalen med Mikkel Møller Lassen fra AGF på plads, tænkte han, at det derfra ville blive en helt stille og rolig deadline-day på kontoret i Egeris.

Men SIK-sportschefen endte alligevel med at skulle forholde sig på et købstilbud på en af SIK-spillerne i løbet af eftermiddagen.

- Lige pludselig omkring kl. halv fire kom der et tilbud. Men det var så lavt, at vi ikke engang nævnte det for spilleren. Det ville ikke kunne betale sig. Vi kom så med et modspil, hvor vi på forhånd forventede, at klubben ikke kunne være med på det, og det var så præcis det der skete, siger Brandhof uden at løfte sløret for, hvem der var bud efter fra SIK-truppen.

Dermed skete der altså ikke yderligere for skibonitterne i denne transferomgang.

Det lokale fodboldflagskib har undervejs sagt farvel til Nicklas Mouritsen, der ikke fin sin kontrakt forlænget, og Mikkel Vendelbo, som har indstillet sin fodboldkarriere. Desuden er Gustav Kjeldsen blevet ramt af en skade, der holder ham ude længe.

På tilgangssiden er tre folk til gengæld blevet hentet ind i form af den centrale forsvarsspiller Mikkel Møller Lassen, den centrale midtbanespiller Jeppe Pedersen samt offensivspilleren Anton Søjberg.

- Vi har sagt farvel til dem, der skulle siges farvel til, og vi har fået det ind, vi gerne ville have. Så jeg synes, vi står okay. Det er selvfølgelig en bet, at Gustav Kjeldsen løb ind i så alvorlig en skade. Vi syntes, han var ved at nærme sig sit gode niveau. Men det resulterede så i, at vi måtte hente en mand ind på den position, fortæller Rasmus Brandhof.

Han beretter om et transfervindue, der har været relativt tilforladeligt.

- Det har ikke været sådan helt vildt. Der er nogle ting, der har gjort, at vi ender med at hente tre ind i løbet af den sidste uge. Der er jo mange parter involveret, når sådan noget skal lykkes. Det har været en lang dialog med to af dem (Lassen og Pedersen, red.), men så går det jo som regel i orden, når man begynder at nærme sig deadline. Så det har ikke været hektisk. Det har været rimelig afstemt, siger Rasmus Brandhof.

Undervejs er der naturligvis også muligheder, der er blevet undersøgt, hvor det i sidste ende ikke er blevet til noget for skibonitterne.

- Der er spillere, vi har forhørt os på, hvor vi godt vidste, at det ville blive svært for os. Men vi har givet det chancen, lige som man altid gør. Det har så vist sig for svært med et par stykker - af økonomiske årsager hovedsageligt, fortæller Rasmus Brandhof.

Alt i alt er han tilfreds med, hvad klubben kommer ud af vinduet med.

- Vi er kommet i mål med det, vi gerne vil. Vi har sat truppen sammen sådan, at det er fight, aggresivitet og fight i alt, hvad vi laver, som skal bære os igennem. Det er nøgleordene i forhold til de spillere, vi har hentet ind. Det er selvfølgelig svært at måle noget, inden vi kommer i gang, men jeg synes, vi står okay. Vi er sammensat lidt anderledes end de andre hold i rækken. Det skal ikke være poleret fodbold. Vi skal arbejde os til tingene - og så har vi nogle offensive kort, som kan gøre rigtig ondt på mange hold, siger SIK-sportschefen.

Rasmus Brandhof fik tre handler på plads i løbet af den sidste uge af transfervinduet.  Foto: Michael Hjorth Jensen