Gå til hovedindhold
Sport

SIK sejrede i iskold affære

09-02-2019 KL. 13:20
Empty

Anders Nørgaard fik anden halvleg mellem stængerne i SIK-buret. Han diskede op med et par fine redninger, som betød, at hjemmeholdet kunne holde nullet. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mellem 100 og 150 tilskuere trodsede vind og kulde, da Skive IK lørdag var i aktion i en træningskamp mod Jammerbugt FC på kunstgræsbanen i Egeris.

De to klubber er rivaler i toppen af 2. division, og det var tydeligt, at ingen af aktørerne havde lyst til at forlade banen som tabere, selvom der ikke var tre point på spil.

Skibonitterne slap dog bedst fra styrkeprøven, og med en sejr på 1-0 er Thomas Rølls tropper kommet godt i gang med 2019.

Det lokale fodboldflagskib har nemlig holdt buret rent i samtlige 180 fodboldminutter i kalenderåret, efter den første træningskamp i Thisted endte 0-0.

Kampens enlige scoring faldt inden for det første kvarter. Nytilkomne André Bjerregaard erobrede bolden på midten af banen efter en blunder af Jammerbugt-forsvaret. Han satte kurs mod gæsternes mål, men da han nåede ind i feltet, blev han nedlagt. Det takserede kampens dommer til et straffespark.

Fra pletten svigtede bundsolide Mikkel Jespersen ikke, og han scorede det, der skulle vise sig at blive kampens enlige mål.

Læs mere i Skive Folkeblad på mandag.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland