Gå til hovedindhold
Sport

SIK sejrede, men fik sved på panden

10-11-2018 KL. 13:50
Empty

Mikkel Jespersen scorede for første gang i sæsonen i åbent spil. Endda to gange i første halvleg. Arkivfoto: Frank Cilius / Ritzau / Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Der kom unødvendig spænding om udfaldet, da Skive IK sluttede året af med en udekamp på Spektrum Park i Odder.

Hjemmeholdet Odder IGF blev ellers skilt ad på eget græs de første 33 minutter, hvor skibonitterne nettede hele tre gange

Først fandt Mikkel Jespersen vej til nettet efter blot fire minutter efter en smule klumpspil i Odder-feltet.

Det ville midtbanekollegaen Mads Schäfer Bak ikke stå tilbage for, og efter 17 minutter satte han en fin inderside på et godt indlæg og fordoblede dermed Skive-føringen.

Thomas Rølls tropper dominerede stort og kom blandt andet frem til syv hjørnespark undervejs i første halvleg. Det var efter netop et af disse, 3-0-scoringen faldt.

Sparket landede i panden på Mikkel Jespersen, som dermed fik headet sit fjerde sæsonmål i kassen.

Alt åndede fred og idyl indtil fire minutter før pausefløjtet. Skive forsøgte sig med en fin hjørnesparkskombination, men situationen udviklede sig til en giftig omstilling til hjemmeholdet. Den fik de udnyttet, og så måtte holdene gå til pause med stillingen 1-3.

Det blev værre for SIK i anden halvleg, da Jacob Vetter efter 66 minutter begik et klodset straffespark. Odder omsatte sikkert fra pletten, og så var alt pludselig åbent.

Skive var nærgående i den anden ende ved flere lejligheder, og efter 81 minutter skulle Mikkel Jespersen have afgjort sagerne. Afslutningen svigtede dog, og dermed blev de sidste minutter et spørgsmål om overlevelse.

I tillægstiden kom Odder til et hjørnespark, som endte på stolpen, inden bolden hoppede i spil igen. Det blev dog ikke til mere, og dermed fik skibonitterne kriget 3-2-sejren og de tre point hjem.

SIK holder som minimum jul på en andenplads i 2. division.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland