Gå til hovedindhold
Sport

SIK sikrer sig ny forsvarsspiller fra Viborg

31-01-2020 KL. 13:30
Empty

Jacob Dehn (til højre) skifter Viborg ud med Skive i foreløbig et halvt år. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive IK har netop sikret sig en forstærkning til defensiven. Den lokale 1. divisionsklub har hentet 24-årige Jacob Dehn i Viborg FF, hvor han ligeledes fredag fik ophævet den kontrakt, som løb til sommer.

Dermed er hullet lukket efter salget af Magnus Jensen til AC Horsens.

Midterforsvareren har fortid i både Randers FC og Vejle. Han kom til Viborg i 2016 og startede flot, men har den seneste tid oftest siddet på bænken.

Jacob Dehn har været på blokken i SIK i et par omgange, uden det er lykkedes at hente ham.

- Han her erfaring fra Randers og Vejle og havde et godt år i Viborg, inden han så havnede på sidelinjen. Men min vurdering er, at når han får lidt spilletid, så er han en top-forsvarer i 1. division, siger sportschef Rasmus Brandhof.

Jacob Dehn har foreløbig fået en aftale i SIK frem til sommer. Han er med i bussen, der lørdag morgen kører på en mini-træningslejr til Tyskland med en indlagt træningskamp mod Holstein Kiels andethold klokken 14.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland