Gå til hovedindhold
Sport

SIK sikret - og Vejle rykker op

14-07-2020 KL. 20:52
Empty

Vejle er tilbage i Superligaen efter en sejr over Nykøbing. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive IK’s sæsonmål om overlevelse i fodboldens 1. division blev indfriet tirsdag aften.

Skibonitterne spiller først selv torsdag i Hvidovre, men kunne profitere af en sejr til Vejle over Nykøbing FC, som ville gøre det umuligt for Nykøbing at indhente SIK.

Vejlenserne vandt 1-0 og sikrede sig samtidig oprykning til Superligaen. Målet blev scoret cirka 10 minutter efter pausen, da NFC-keeper Jannick Storck fumlede et skud fra Ylber Ramadani i nettet.

Ramadani sparkede fra kanten af feltet - sparket var hårdt, men i gribehøjde for Storck, som forsøgte at gribe, blot for at opleve bolden studse fra handskerne og i mål.

Nykøbing spillede ellers i lange perioder lige op med hjemmeholdet og havde gode chancer for både at komme foran og udligne.

Med for Vejle var den tidligere ungdomsspiller i SIK, Thomas Gundelund, som tilmed blev kåret som banens bedste af publikum.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland