Gå til hovedindhold
Sport

SIK skal møde Kolding og Brønshøj hjemme, men svære udekampe venter

17-04-2019 KL. 11:13
Empty

Jeppe Mogensen og resten af SIK’erne skal forsøge at vriste sig fri af forfølgerne i den sidste del af foråret.
Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive IK’s kampprogram i oprykningsspillet har været imødeset med spænding, og tirsdag eftermiddag blev sløret langt om længe løftet.

11 kampe venter der skibonitterne, hvoraf de seks afvikles hjemme på Hancock Arena. Den fordel spillede holdet sig til ved at ende i top-3 i det indledende gruppespil.

Men derudover har det været ved ren og skær lodtrækning, hvordan de forskellige opgør har fordelt sig.

Turneringen starter på hjemmebane 2. påskedag mod HIK, og derefter følger en tur til Sjælland, når bussen sætter kurs mod Vanløse. I tredje runde kommer B93 kommer til Skive, og dermed åbner SIK oprykningsspillet med tre opgør mod hold fra Øst-kredsen.

- Det bliver hvert fald spændende med tre sjællandske hold i de første tre kampe. Der får vi for alvor et pejlemærke i forhold til, hvordan styrkeforholdet er. Vi kan lukke munden på mange, men vi kan også komme til at se svage ud. Så det bliver interessant, siger sportschef Rasmus Brandhof.

Kigger man på topstriden fordelte kampene sig umiddelbart ikke optimalt for det lokale fodboldflagskib. Godt nok møder SIK Kolding IF på hjemmebane, men resten af kampene mod de aktuelle hold i top-6 kommer til at foregå på fremmed græs. Det tager Rasmus Brandhof dog med ophøjet ro.

- Jeg tror ikke, det er så afgørende, om man møder dem ude eller hjemme. Men havde vi selv kunne vælge, havde vi selvfølgelig ikke taget fire udekampe mod de andre fem i top-6. Det største minus er, at vi ikke får Jammerbugt hjemme, og at vi slutter af ude mod Middelfart. Der er markant forskel på Jammerbugt ude og hjemme. De har kun tabt en kamp på hjemmebane i 2. division de seneste to år, siger han.

På den positive side har Rasmus Brandhof til gengæld også fundet et par ting, der falder i god jord.

- Det mest positive er, at vi har en ekstra hjemmekamp, og så er vi ret glade for, at vi får både Kolding og Brønshøj på hjemmebane. Det er selvfølgelig to plusser, lyder det fra sportschefen, som også erklærer sig tilfreds med, at SIK blot skal til Sjælland to gange i form af møderne med henholdsvis Vanløse og AB.

Overordnet set har Rasmus Brandhof dog svært ved helt at beslutte sig for, om skibonitterne er sluppet godt fra kampfordelingen.

- Det er lidt en blanding af, hvad vi håbet på, og hvad vi ikke havde. Så det er nok ret middel. Men umiddelbart er der heller ikke nogen af de andre, der har fået et program, hvor man bare tænker, at det er vanvittigt godt, konstaterer han.

Der bliver fundet to oprykkere til 1. division. Inden de sidste 11 kampe har SIK på førstepladsen et forspring på fem point ned til Brabrand IF, der ligger nummer tre.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland