Gå til hovedindhold
Sport

SIK-træner før kamp mod Viborg: »Fokus er på os selv«

11-11-2017 KL. 09:03
Empty

Andreas Albers (15) var sædvanen tro hård ved sin gamle klub med to scoringer, da Viborg i september vandt sæsonens første derby mod Skive med 3-2. Nu er der revanche-chance i morgen, søndag. Arkivfoto: Benjamin Christensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Den ny Skive IK-træner, Anders Gerber, tager søndag fat på sin tredje opgave i spidsen for holdet - efter han kom til som afløser for fyrede Kim Christensen.

Endnu har Gerder sit første point til gode - efter nederlag i Vendsyssel og i Thisted, og udfordringen hedder søndag naboerne fra Viborg FF, der tog fat på sæsonen med solide ønsker om en hurtig returbillet, men nu må se sig selv placeret midt i rækken - 12 point efter førende Vejle.

- Jeg kan/vil ikke forholde mig til Viborgs situation, men det er klart, at de næppe er glade. Jeg så deres midtugekamp mod Fredericia, hvor de fik 2-2 til sidst: De skabte ikke mange chancer, men de var skarpe på dem, de fik, siger Gerber, der også har sine udfordringer i egen trup efter nederlaget i Thisted.

Til den kamp blev Frederik Brandhof ikke klar, og Gerber bruger vendingen »tvivlsom« om dynamoens situation.

Desuden vil også John Dyring stå ude - og da Mathias Pedersen er i karantæne, tynder det ud i profiler på midtbanen.

Det kan betyde, at der igen bliver plads til assisterende træner og spiller Martin Thomsen i de aktives rækker - noget, som Anders Gerber siger, vil blive besluttet i dag, lørdag.

Foruden de nævnte problemer er Kaan Kairinen i Finland for at spille U-landskamp, og Christoffer Østergaard er heller ikke denne gang nået at blive kampklar.

Stå kompakt, være aggressive i alle aktioner, sikre sig ikke at blive de små i duelspillet på midten - og »tabe« til en Jeppe Grønning - det er nogle at de punkter, som Gerber peger på for at få succes mod Viborg.

- Det er hele paletten - og det er det jo i hver kamp: Mangel på kampvilje eller koncentration, så falder straffen, men jeg synes, at vores spillemæssige pil peger opad. Der var trods facit meget at glæde sig over i Thisted, så naturligvis har vi også en pointmulighed mod Viborg, slutter Gerber.

De to hold mødtes første gang 10. september i Viborg - et opgør, som VFF vandt med 3-2 - Skive i front ved Thomas Dalgaard - 1-1 og 2-1 ved Andreas Albers, 2-2 ved Mathias Pedersen midt i 2. halvleg og et VFF-sejrsmål af Christian Sivebæk til slutfacit 3-2.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland