Sport

SIK videre i pokalturneringen uden kamp

Skive IK slipper for en torsdagstur til Lystrup i denne uge. Den aarhusianske forstadsklub har nemlig meldt afbud til den pokalkamp, som ellers var på plakaten, og dermed er SIK’erne videre til næste runde og kan i stedet forberede sig på den kommende søndags kamp i 1. division hos Fremad Amager.

SIK’s sportschef Rasmus Brandhof blev tirsdag formiddag ringet op af en holdleder fra Lystrup, som forklarede, at de ikke var i stand til at stille hold. Det skyldes, at en stor del af spillerne skal på Smukfest i Skanderborg ...

- Det er jo fuldstændig vanvittigt, og det sagde jeg også til ham. Det er simpelthen for ringe, lyder det fra Brandhof.

Lystrup-træner John Stolze Madsen vil ikke entydigt bakke op om den udlægning, hans holdleder gav til Rasmus Brandhof:

- Jeg kan ikke vide, om det er Smukfest, der er begrundelsen for spillernes afbud, men det er da ikke usandsynligt, siger han.

- Men det kunne ikke lade sig gøre for os at stille hold. Man skal kunne tælle til 11 plus gerne tre mere, og det skønnede jeg, at vi ikke er i stand til. Så det var min beslutning at melde afbud.

- Min glimrende førstemålmand er på ferie, og det ville betyde, at vi skulle stille med en U16-gut i målet. Der skal man dels vurdere, om det er klogt, og man skal have lov af hans forældre - og jeg har besluttet, at det skal vi ikke smide ham ud i, selv om han er dygtig, og der er større klubber i Jylland, som har haft ham til træning.

Der bliver ingen torsdagskamp for Sebastian Denus og Skive IK. Lystrup kan ikke stille hold til pokalkampen. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix