Gå til hovedindhold
Sport

SIK’s bestyrelse melder ud: »Vi skal tilbage i første hug«

16-05-2018 KL. 15:12
Empty

Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive IK skal tilbage i fodboldens 1. division-

Den klare melding kommer fra bestyrelsesformand Per Nors, som beklager denne sæsons nedrykning og nu sammen med den øvrige bestyrelse vil overveje, hvilke ændringer der skal foretages.

- Det er naturligvis ikke en situation, vi er tilfredse med. Vi påtager os selvfølgelig vores ansvar, og vi har ved vores sidste bestyrelsesmøde kigget på hele opsætningen omkring vores klub, hvor vores hensigt er at rykke op i første hug, siger Per Nors i en pressemeddelelse.

- Vi skal hurtigt tilbage, og vi har også rustet os godt til opgaven. Nu kommer vores sportslige ledelse på hårdt arbejde, så vi snart får fundet ud af, hvilke spillere vi skal sige farvel til, og hvilke vi skal hente ind, fortæller Nors.

Klubben vil hen over sommeren også være i dialog med sponsorer og samarbejdspartnere, hvorpå man vil sikre at klubben stadig kan bevare store dele af det bestående set-up, så rammer er tilpasset målsætningen om den direkte tilbagevenden til 1. division.

Ifølge sportschef Rasmus Brandhof vil man holde fast i seks ugentlige træningspas, så tirsdag er spillernes eneste fridag. Der kan dog ændres alt efter hvornår SIK’s kampe placeres.

Det er også planen at fastholde en træner på samme forhold som Anders Gerber er det i dag. Træningen begynder klokken 13 eller 14, så det er nødvendigt at have en træner ansat uden andre forpligtelser på de tidspunkter.

- Om Anders skal fortsætte, er ikke afklaret. Vi har aftalt, at vi spiller de to sidste kampe færdig og så tager en vurdering af det hele, siger Rasmus Brandhof.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland