Gå til hovedindhold
Sport

Skæbnedag venter i Skive Svømmeklub Poseidon

23-06-2020 KL. 14:38
Empty

Den lokale svømmeklub er på jagt efter fem nye bestyrelsesmedlemmer, hvis ikke klubben skal lukke. Arkivfoto: Lars Rasborg

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Fem nye bestyrelsesmedlemmer. Så mange skal der onsdag findes i Skive Svømmeklub Poseidon, hvis den lokale klub skal bestå.

Klubben har eksisteret siden 1953 og har i dag godt 600 medlemmer. Men de mange svømmere kan komme til at stå uden klub, hvis ikke det lykkes at udfylde de tomme sæder i bestyrelsen på onsdagens ekstraordinære generalforsamling.

Så vidtrækkende er konsekvenserne, fortæller Marianne Rolin, som selv fortsætter sin tørn i klubben.

- Vi er vitterligt derude, at hvis vi ikke finder fem nye til bestyrelsen, så har vi ikke en svømmeklub i Skive mere, fortæller hun.

Og det vil være et massivt tab, understreger hun.

- Det vil være en ret stor katastrofe. Der vil stå en masse børn, som så ikke har en sport at gå til. Der er mange, der ikke går til fodbold eller håndbold. Det ville være skrækkeligt ganske enkelt - også for området generelt, mener Marianne Rolin.

Klubben har arbejdet hårdt på at få engageret en flok nye forældre, som skal træde til. Og der har da også været positive tilkendegivelser.

- Der er to-tre forældre, der har meldt sig på banen, fordi de ikke kan bære, hvis vi må lukke, forklarer hun.

Derfor er der da også håb om, at det lykkes.

- Jeg er optimist. Jeg håber virkelig på, at vi når i mål, men jeg har selvfølgelig også en frygt for, at vi ikke gør, siger Marianne Rolin, som forklarer, hvorfor klubben er endt i den nuværende situation med manglende bestyrelsesmedlemmer.

- Der er nogle i bestyrelsen, som har børn, der ikke længere er i svømmeklubben. Nogle har været med i lang tid og trænger til at træde ud, og så kniber det altså med at få andre ind, siger hun.

Den ekstraordinære generalforsamling afholdes onsdag kl. 18.00 i klubbens lokaler.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland