Gå til hovedindhold
Lokalt

Skilte må vente lidt: SF vil have autocamper-sag behandlet i politisk udvalg

20-07-2020 KL. 15:40
Empty

Ofte begrænser autocampere sig ikke til at parkere ved Langstedhuller i dagtimerne, men tager også en overnatning med. Problemet med overnattende campister er nu blevet så stort, at Skive Kommune skilter sig ud af det. Foto: Anton Simonsen.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Der er bestilt skilte hjem til forbud mod natparkering seks steder i Skive Kommune, men Park & Vej-folkene må vente lidt med at sætte skiltene op.

Det var nemlig en administrativ afgørelse, der mundede ud i, at der seks steder på henholdsvis Fur og i Nordfjends skulle laves forbud mod at parkere mellem midnat og klokken seks om morgenen for at undgå, at autocampere overnatter de pågældende steder. Men det er ikke godt nok, mener næstformand i Teknik- og miljøudvalget, Anders Bøge (SF).

- Forvaltningen har taget sådan en beslutning, inden vi har drøftet det i udvalget. Det her handler om, at vi skal drøfte, hvor rummelige vi skal være i Skive Kommune, og hvor mange og hvor meget det egentlig generer i forhold til, inden vi siger, at folk ikke er velkomne i vores kommune. Jeg har ikke taget stilling til, om forbuddet er en god idé eller ej, og der kan sagtens være steder, hvor folk ikke skal parkere, men jeg har brug for lidt mere viden og en drøftelse af det, siger Anders Bøge.

- I min verden er det synd for Skive by og de næringsdrivende, hvis man begynder på sådan noget med parkeringsforbud. Vi ved fra undersøgelser, at camperne minimum lægger 500 kroner i døgnet, der hvor de ligger, siger autocamperejer Ole Poulsen fra Lund.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland