Gå til hovedindhold
Erhverv

Skive-direktørs revisor stævnet for 43 millioner kroner

06-12-2019 KL. 11:02
Empty

Jens Møller Lund, der var direktør og medejer af BMG A/S, der nu er gået konkurs på grund af svindel for minimum 140 millioner kroner, er blevet erklæret personlig konkurs. Foto: BMG A/S

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

I januar blev direktør og medejer af kornvirksomheden BMG A/S, Jens Møller Lund fra Skive, bortvist fra sit firma efter omfattende manipulation med selskabets regnskaber.

Siden er sagen gradvist blevet optrevlet, og i den proces bliver der nu rettet pile mod andre end Jens Møller Lund.

Firmaets revisionsselskab Revi-Midt, der ligger i Randers, er for nylig blevet stævnet for minimum 43 millioner kroner af både konkursboet og Spar Nord.

Det bekræfter Michael K. Andreasen, der er registreret revisor og partner i Revi-Midt.

- Det er korrekt, at vi er blevet stævnet, siger Michael K. Andreasen, der dog ikke har flere kommentarer til sagen eller stævningen.

Søren Christensen Volder fra Bech-Bruun i Aarhus, der er en af de tre kuratorer i konkursboet, forklarer, at stævningen mod revisionsfirmaet bunder i uansvarligt arbejde.

- Revi-Midt har simpelthen ikke varetaget deres opgave på ansvarlig vis. Det er mangelfuldt arbejde, og man ville have opdaget den her svindel langt tidligere, hvis man havde udført almindelig revisionsarbejde, lyder det fra Søren Christensen Volder, der dog ikke har fundet bevis for, at Revi-Midt har deltaget i svindlen.

- Der er ikke beviser for, at Revi-Midt bevidst har vendt det blinde øje til eller aktivt har hjulpet Jens Møller Lund med svindlen. De har bare ikke været omhyggelige nok, siger Søren Volder.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland