Gå til hovedindhold
Kultur

Skive Festival: Så mange vil have pengene tilbage

06-06-2020 KL. 11:17
Empty

Bestyrelsesformand for Skive Festival Michael Eiskjær ærgrer sig over, at der ikke bliver nogen Skive Festival i denne weekend. Til gengæld glæder han sig over, at kun 10 procent har bedt om at få pengene tilbage for deres billet til dette års festival. Arkivfoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Høj musik, kolde fadøl og god stemning.

Det var - inden coronaen - opskriften på en hyggelig weekend på Strandtangen, hvor Skive Festival skulle have været værter for tre dages fest.

Men coronakrisen satte tidligere på året en stopper for alle landets festivaler.

I stedet kan man glæde sig over, at weekendens vejr ikke har budt på høje varmegrader eller tørre dage.

I kølvandet på regeringens udmelding, gjorde bestyrelsen af Skive Festival det til en mulighed enten at få billetten tilbage eller gemme billetten til næste års festival.

Søndag var sidste dag, hvor man kunne bede om at få refunderet sin billet.

- Kun 10 procent har valgt at få pengene tilbage, siger Michael Eiskjær, der er formand for bestyrelsen af Skive Festival.

Det svarer til omkring 750 billetter.

- Så det er virkelig ikke ret mange. Og vi er dybt taknemmelige over, at så mange personer har valgt at beholde deres billet. Det betyder, at vi har en grundstamme til næste års festival. Vi ved jo, at der i hvert fald kommer 5000 gæster, siger Michael Eiskjær.

Og det er stikordet til det næste.

At så mange allerede har en billet til næste års festival første weekend i juni betyder, at bestyrelsen i første omgang kan koncentrere sig om selve festivalen.

Og planlægningen af næste års festival er allerede i fuld gang.

- Vi er trukket i arbejdstøjet. Nogle kunstnere har tilkendegivet, at de er interesseret i at blive genbooket til næste år. Andre har vi allerede genbooket, og ellers skal vi se på resten af musikprogrammet. Vi regner ikke med, at det bare bliver en kopi af i år, siger bestyrelsesformanden.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland