Gå til hovedindhold
Sport

Skive fH bed fra sig, men tabte topbraget

22-02-2019 KL. 21:03
Empty

Mads Meldgaard spillede en flot kamp, men det var ikke nok for Skive fH. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Fredericia HK ligner på mange måder et ligaparat mandskab. Klubben har imponerende faciliteter, flest tilskuere og samtidig det bedste hold i 1. division. Det har de bevist to gange inden for kort tid.

Søndag sejrede de på udebane mod rækkens nummer to, TM Tønder, og her til aften gik det så ud over Skive fH foran 2300 fremmødte i thansen Arena i en kogende kulisse.

Ole Bitschs mandskab har ellers været en ustoppelig målmaskine i det meste af sæsonen, men i fredagens topbrag i Fredericia fik hjemmeholdet smidt grus i det maskineri. Gæsterne havde usædvanligt svært ved at finde vej til rusen, og først efter 10 minutter blev holdet noteret for sin anden fuldtræffer.

Til gengæld var defensiven næsten tilsvarende skarp for skibonitterne, og krydret med en storspillende Mads Meldgaard i målet blev Fredericia holdt i forholdsvis kort snor.

Fredericias keeper Jimmi Andersen var dog endnu mere flyvende og pillede fuldstændig pynten af en stor portion af Skive fH’s ellers åbne målchancer.

Det betød, at oprykningsfavoritterne kunne gå til pause i teten foran med 12-8 efter en sand forsvarshalvleg.

Skive fH fik mere gang i målscoringen fra starten af anden halvleg, og efter 42 minutter var forskellen mindsket til 16-14.

Hjemmeholdets føring nåede i flere omgange også ned på et mål, men Skive-mandskabet fik aldrig fuldstændig kontakt.

I stedet fik Fredericia igen fat i begge ender, og så blev 20-19 til 25-19 med godt fem minutter tilbage på uret.

Så var løbet kørt for Skive fH, der ellers havde stor ære af kampen i lange perioder, og de måtte indkassere et nederlag på 29-24.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland