Gå til hovedindhold
Sport

Skive fH fik klø i pokalturneringen

04-06-2019 KL. 20:25
Empty

Daniel Guldsmed og Skive fH var chanceløse mod TTH Holstebro. Foto: Benjamin Christensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive fH kunne tirsdag aften gå på endegyldig sommerferie, da hængepartiet i pokalturneringen mod TTH Holstebro langt om længe kunne afvikles.

Det blev ikke den afsked med sæsonen, som skibonitterne havde håbet på, men det var dog ganske forventeligt, at aftenen skulle ende med et exit fra turneringen i et opgør mod overmagten.

Hjemmeholdet startede ellers fint og var i front med både 1-0, 2-1 og 3-2, inden gæsterne fik vist, at der skal være forskel, når nummer fire i håndboldligaen og EHF Cup’en møder nummer fem i 1. division fra den forgangne sæson.

Fem ubesvarede scoringer i træk leverede TTH Holstebro således, og efter 10 minutter var stillingen dermed 3-7.

Skive fH satsede på syv mod seks-spillet i kampens indledning, og det var en dyr fornøjelse, hvor især Magnus Bramming fik mulighed for at score i tomt mål ved flere lejligheder. Efter 13 minutter havde han allerede nettet fem gange.

I den anden ende havde Skive fH-spillerne mere end svært med at passere en godt spillende Sebastian Frandsen i målet. Åbne muligheder var der ellers rigeligt af, men keeperen pillede glansen fuldstændig af skibonitterne.

Ved pausen var forskellen på hele 8-16, og alle lignede nogle, der bare gerne ville have overstået de sidste 30 minutter i god ro og orden.

Gæsterne var da heller ikke lige så onde mod Skive fH i anden halvleg, hvor der nærmest blev byttet scoringer.

Det kunne dermed slet ikke ændre på, at ligamandskabet TTH Holstebro kunne drage hjemover med et stensikkert avancement i pokalturneringen efter slutfacit på 21-31.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland