Sport

Skive fH har fundet sin oprykningsmodstander

Det er ingen hemmelighed, at Skive fH inden længe tager fat på de imødeste opspilskampe, hvor der er oprykning til håndboldligaen på spil.

Først skulle grundspillet dog lige lukkes med en udekamp mod HØJ Elite, hvor der intet var på spil for nogen af holdene.

For Skives vedkommende handlede det dermed først og fremmest om at slippe helskindede fra opgøret og altså uden at tilføje flere folk til skadeslisten.

Den mission så ud til at lykkes på en dag, hvor profilerne fik begrænset med spilletid. Til gengæld var resultatet også derefter.

Skibonittterne indkasserede et nederlag på 26-22, men det var altså helt uden betydning.

Mere interessant var det at følge de øvrige opgør i 1. division, idet Skives modstander i de afgørende kampe skulle findes.

Ajax København var i Otterup, hvor en sejr til hovedstadsholdet ville sikre dem tredjepladsen og dermed en billet til det forjættede land. Det havde københavnerne imidlertid usandsynligt svært ved at sørge for.

Der var spænding indtil de sidste døende minutter, men Ajax slap i sidste ende af sted med en sejr på ét mål. De bliver dermed Skive fH’s modstander i opspilskampene, som spilles bedst á tre kampe.

Arne Damgaards tropper går dog ikke ligefrem ind til den serie med selvtilliden helt i top. Grundspillet er således blevet afsluttet med hele tre nederlag i træk.

Første opgør i duellen spilles i den kommende weekend i Skive.

Skive fH sluttede grundspillet med endnu et nederlag. Foto: Steen Don