Sport

Skive fH henter ny U21-landsholdsspiller

Skive fH er ved at udvikle sig til et regulært samlingssted for danske U21-landsholdsspillere. I denne sæson har man Jeppe Gade i truppen på en lejeaftale, og i næste sæson er hele tre U21-landsholdsspillere på plads i Skive fH.

De to er allerede blevet præsenteret, Oliver Juhl Refsgaard og Philip Lyngby, og nu er altså også en tredje mand på plads.

Det er bagspilleren Magnus Haubro Jensen, som skifter fra Skanderborg Håndbold efter ni sæsoner hos den østjyske talentfabrik.

I denne sæson er det blevet til 10 optrædener for Skanderborg med et enkelt mål til følge, men i Skive fH er han blevet udstyret med en to-årig kontrakt og muligheden for at få noget mere ansvar på sine skuldre.

- Han er tiltænkt at skulle udfylde den rolle, som Jeppe Gade fik i denne sæson, da Andreas Damgaard blev skadet. Det har været vigtigt for os at få en bagspiller ind, som kan dække 3’er, ligesom Jeppe kan, så vi ikke skal lave for mange udskiftninger. Det er en spændende ung spiller, der er med omkring U21-landsholdet. Han har stort potentiale til at blive en rigtig god ligaspiller, men han mangler selvfølgelig spilletid, siger cheftræner Arne Damgaard til Skive Folkeblad.

Magnus Haubro Jensen forlader Skanderborg Håndbold efter ni år, som også har budt på ophold på byens håndboldakademi. Arkivfoto: John Randeris/Ritzau Scanpix