Gå til hovedindhold
Sport

Skive fH henter stærk bagspiller tilbage

13-12-2019 KL. 08:27
Empty

Tobias Rasmussen er igen Skive fH-spiller. Arkivfoto: John Randeris/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive fH vil have Tobias Rasmussen med i truppen, når holdet lørdag spiller hjemme mod Ajax i herrehådnboldens 1. division.

Den stærke bagspiller prøvede lykken i Ligaen hos Mors-Thy i sommer, men manglende spilletid og en forestående familieforøgelse fik ham til at sætte spørgsmålstegn ved karrieren. Kontrakten blev ophævet i sidste uge, og nu er han så tilbage i Skive fH, som i første omgang har tilbudt en kontrakt for et halvt år.

Ovenpå oplevelsen i Mors-Thy skulle jeg lige finde ud af, hvad der er vigtigt for mig. Og kammeratskabet i Skive husker jeg som noget meget positivt. Daniel Guldsmed er en af mine bedste kammerater, og det er en ekstra motivation, når man skal bruge så mange timer sammen i træningslokalet og gå så mange mil for, siger Tobias Rasmussen.

 

Læs mere i Skive Folkeblad fredag

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland