Gå til hovedindhold
Sport

Skive fH kom til kort på Lolland

22-11-2019 KL. 21:40
Empty

Malte Justesen og Skive fH blev skubbet ud af kurs mod Team Sydhavsøerne. Syv mål fra Justesen kunne ikke forhindre et nederlag. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det er notorisk svært at spille i Maribo-Hallen på Lolland mod Team Sydhavsøerne. I den forgangne sæson slap Skive fH ellers sejrrigt fra netop den opgave, men sent fredag aften var der ingen gevinst for Arne Damgaards tropper.

Skibonitterne hang bagud tidligt i første halvleg, og efter 20 minutter var hjemmeholdet foran med fem mål.

Gæsterne anført af tilbagevendte Emil Grønbech spiste sig dog pænt tilbage inden sidebyttet og fik gjort det til mere spiselige 17-15 ved pausen.

TSØ havde tilsyneladende mest gavn af en tur i omklædningsrummet, for holdene skulle blot syv minutter ind i anden halvleg, før Sydhavsøernes fem-måls forspring var genetableret.

En overgang nåede forskellen også op på syv mål, før gæsterne fik sat en prop i og begyndte at bide fra sig. Det gjorde skibonitterne i en grad, så spændingen var tilbage godt fem minutter før tid. På det tidspunkt var Sydhavsøerne forspring barberet ned til to mål, og det febrilske hjemmehold brændte i den fase to timeouts af på mindre end tre minutter.

Det virkede imidlertid til at være en god beslutning, for Skive fH kom aldrig tættere på og måtte i sidste ende indkassere sæsonens tredje nederlag efter slutfacit på 32-28.

Læs mere om opgøret i Skive Folkeblad mandag.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland