Gå til hovedindhold
Sport

Skive fH krigede sejren hjem på Fyn

18-09-2020 KL. 20:31
Empty

Matias Damgaard og Skive fH slap med skrækken fredag aften mod HC Odense. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det var på papiret en overkommelig modstander, som ventede for Skive fH fredag aften i det fynske. HC Odense havde åbnet sæsonen med to nederlag, og senest mod Sydhavsøerne lukkede fynboerne hele 42 mål ind og tabte med 14 mål.

Men de gav skibonitterne kamp til stregen i 1. divisions tredje spillerunde, og faktisk skulle gæsterne hen til den absolutte slutfase, før sæsonens tredje sejr på stribe blev sikret. Slutfacit i eventyrbyen endte på 31-34 i Skive-favør.

Det var ellers hjemmeholdet som lagde bedst fra land i opgøret, og efter to et halvt minut var Odense i front med 3-0. Skive bed tilbage og nåede også foran i en første halvleg, der dog sluttede med fynboerne i førersædet med 16-15.

Anden halvleg blev et tæt parløb, men med Arne Damgaards tropper i spidsen det sidste kvarter. Flere gange var føringen tre mål, men hver gang havde Odense evnerne til at slå tilbage, så afstanden blev holdt helt i kort snor.

To minutter og tyve sekunder før tid førte Skive fH med tre og nærmede sig en afgørelse. Men igen blev der hugget tilbage, og da der resterede 40 sekunder af opgøret var forspringet igen barberet til ét måls forskel.

Damgaard kaldte til timeout 25 sekunder før tid for at få ro på sagerne, og det så ud til at virke helt efter hensigten. Da spillet blev sat i gang igen var unge Magnus Møland nemlig kold som is og scorede det afgørende mål, inden Nickolei Jensen faktisk også nåede at få sat en scoring ind i de febrilske sidste sekunder til kampens slutfacit.

Med sejren har Skive fH fortsat maksimumpoint i 1. division.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland