Gå til hovedindhold
Sport

Skive fH mister markant profil

24-03-2019 KL. 09:33
Empty

Tobias Rasmussen vinker farvel til Skive fH efter sæsonen. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Når kontrakten med Skive fH løber ud til sommer, forlader venstre back og playmaker Tobias Rasmussen klubben. Det oplyser skibonitterne søndag.

- Jeg har bevist mig, og nu føler jeg mig klar til at få en rolle i en større klub. Jeg havde gerne taget steppet op med Skive fH, men i sidste ende kunne vi desværre ikke blive enige om en forlængelse, hvorfor jeg har valgt at søge en ny udfordring. Det kan selvfølgelig stadig lade sig gøre at rykke op, og jeg vil ligesom resten af truppen give mig fuldt ud de resterende kampe i sæsonen, men liga-delen bliver uden mig i denne omgang, forklarer Tobias Rasmussen på klubbens hjemmeside.

Rasmussen kom til Skive fH i sommeren 2016 og har især i denne sæson haft et stort ansvar på sine skuldre. Derfor ærgrer det også klubben, at bagspilleren snart er fortid. Der er dog samtidig forståelse for beslutningen.

- Vi kunne godt have tænkt os, at han fortsatte sin udvikling i Skive fH, men har omvendt stor forståelse for at han har udviklet sig meget, at det vil være naturligt at prøve kræfter med håndbold på et højere plan i en anden klub end Skive, lyder det på hjemmesiden fra direktør Peter Andersen.

Der er endnu ikke sat navn på Tobias Rasmussens kommende arbejdsgiver.

Skive fH er senere denne søndag i aktion, når Team Sydhavsøerne kommer til byen i et ekstremt vigtigt opgør om tredjepladsen i 1. division, som giver opspilskampe. Der er kampstart kl. 14.00, og Skive Folkeblad liveblogger fra kampen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland