Gå til hovedindhold
Sport

Skive fH nedlagde TM Tønder

23-10-2020 KL. 21:05
Empty

Daniel Guldsmed og Skive fH sejrede for sjette gang i sæsonen. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive fH er fortsat ubesejret i håndboldens 1. division. Det er status efter fredagens opgør mod TM Tønder, som endte med en overbevisende hjemmesejr på 32-25 efter en kamp, der undervejs tegnede til at blive endnu mere scoringsrig.

Især skibonitterne gik målbonanza i indledningen. Efter 10 minutter viste måltavlen i Interfjord Arena 9-5.

Havde holdene tænkt sig at fortsætte i samme tempo kampen ud, ville den byde på hele 84 mål, men så vildt gik det trods alt ikke for sig.

Skive fH fik dog vist hele repertoiret i offensiven. Kontra af høj kvalitet, bagspillere med ild i skudarmen og fornemme ind- og udspil til henholdsvis stregen og fløjen, hvorfra effektiviteten var enorm.

Til gengæld var der også åbent hus i den anden ende, og det gav en pausestilling på 17-17. En medrivende første halvleg blev sluttet af på flotteste vis, da Tønder udlignede på et frikast efter tid.

Det var gæsterne, der kunne være mest tilfreds med det facit. Arne Damgaards Skive-tropper var således foran med blandt andet 16-11, men formøblede altså føringen inden sidebyttet.

I anden halvleg var hjemmeholdet til gengæld tilbage i hopla og begyndte de sidste 30 minutter, som de første også var indledt. Tre scoringer på tre minutter, og så var Skive foran med 20-17, inden man havde fået set sig om.

Der blev lidt længere mellem scoringerne, men ikke desto mindre fik de blåklædte bevist, at der i denne sæson er niveauforskel på Skive fH og TM Tønder. Sønderjyderne nærmede sig aldrig for alvor igen, og i sidste ende kunne skibonitterne notere sig en fortjent sejr med syv overskydende mål.

Læs mere om opgøret i Skive Folkeblad mandag.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland