Gå til hovedindhold
Sport

Skive fH pillede glansen af Sydhavsøerne

02-12-2018 KL. 16:42
Empty

Emil Grønbech og Skive fH var søndag i kamp mod Team Sydhavsøerne. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Der var langfart på menuen for Skive fH, da turen søndag gik til Maribo-hallerne og et møde med Team Sydhavsøerne i topstriden i 1. division. Men busturen hjem blev med garanti lidt mere overskuelig, da det lykkedes skibonitterne at hente en kæmpe triumf på fremmed gulv.

Skive fH var i teten fra start, og faktisk var Sydhavsøerne ikke i front en eneste gang i opgøret.

Godt midtvejs i første halvleg formåede Ole Bitschs tropper tilmed at etablere en føring på fire mål. Hjemmeholdet fik dog spist sig godt tilbage, og da de to hold satte kurs mod pausesnakken, var Skives forspring mindsket til blot en enkelt scoring ved 14-15.

I anden halvleg fik hjemmeholdet med det samme skabt fuld kontakt, men det blev til gengæld også det sidste, de så til skibonitterne denne eftermiddag.

Seks magiske minutter bragte pludselig stillingen frem til 16-23 i Skive-favør, og så begyndte det for alvor at tegne til en stor triumf.

Men hjemmeholdet bed fra sig - og med fire ubesvarede scoringer i træk var forskellen pludselig kun tre mål med et kvarter tilbage.

Det fik imidlertid Daniel Guldsmed på stregen til at vågne, og med to scoringer fra hans hånd, på et særdeles vigtigt tidspunkt, blev brodden taget af det potentielle comeback.

Skive fH fik øget forskellen til fem mål med otte minutter tilbage, og kampen så ud til at være afgjort. Men TSØ havde et sidste skud energi tilbage i bøssen, og med godt to minutter igen var hjemmeholdet kun bagud med to.

Sydhavsøerne kom dog aldrig tættere på end det, og med slutresultatet 28-30 kunne Skive fH juble over en vital sejr, som sender holdet op á point med Odder på rækkens tredjeplads.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland