Gå til hovedindhold
Sport

Skive fH rykker op på andenpladsen efter nyt drama

08-03-2020 KL. 16:32
Empty

Thomas Damgaard var afgørende i slutfasen. Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Den perfekte weekend er ved at udspille sig for Skive fH’s håndboldherrer i 1. division.

Lørdag tabte både rækkens nummer to og tre, HC Midtjylland og IK Skovbakken, og da Skive fH selv gjorde arbejdet færdigt søndag eftermiddag i Otterup, glider Arne Damgaards tropper nu op på 1. divisions andenplads med blot tre runder tilbage.

Skibonitterne var kun bagud en enkelt gang i opgøret på Fyn- ved stillingen 7-6. Ellers nærmede det sig i flere perioder en magtdemonstration mod et andet af rækkens tophold. Det betød dog ikke, at spændingen udeblev.

Efter Skive-føring på tre mål ved pausen kom holdet flyvende ud til anden halvleg, og efter 35 minutter var forskellen oppe på seks mål med kurs mod en overbevisende sejr.

Det er dog ikke tilfældigt, at Otterup har spist kirsebær med de øvrige tophold i denne sæson, og de fik efter 22 minutter af anden halvleg ændret stillingen fra 16-22 til 25-25.

Skive fH lignede på det tidspunkt et hold i knæ. Spillerne havde svært ved at få kuglen i rusen, mens hjemmeholdet mere eller mindre scorede efter behov.

I sådanne tider er det vigtigt at kunne trække på de koldblodige spillere. Det viste Thomas Damgaard sig at være hjemme mod TM Tønder, og mod Otterup gav han prøver på de samme evner.

Han scorede to mål på afgørende tidspunkter. Det samme gjorde Rasmus Kier, og da også Tobias Rasmussen fandt vej til målet, kunne holdet notere sig for en sejr på 31-29, der sender Skive fH op på andenpladsen.

Nu kan skibonitterne sætte sig i bussen og håbe på en TM Tønder-sejr over Team Sydhavsøerne senere i dag. Så har weekenden i sandheden været perfekt.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland