Gå til hovedindhold
Sport

Skive fH slap med skrækken mod Otterup

15-02-2019 KL. 21:40
Empty

Rasmus Kier fandt vej til nettet 12 gange mod Otterup. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive fH fik fredag aften rig mulighed for at øve sig i at skyde mod tomt mål. Gæsterne fra Otterup praktiserede syv mod seks-angrebsspil i første halvleg, og gang på gang gav det skibonitterne mulighed for at finde netmaskerne uden en målmand mellem stængerne.

Nickolei Jensen brillerede i disciplinen, og efter 12 minutter havde han tre gange sendt bolden i rusen fra egen banehalvdel.

Syv mod seks-spillet gav dog også fynboerne en del lette scoringer, og på den måde var det ikke entydigt, om det var en god eller dårlig idé at vælge den tilgang.

Skive fH var dog hele tiden et lille skridt foran, og ved pausen var hjemmeholdet i front med 17-14.

Det var ikke mindst takket være en skarp Rasmus Kier, som på det tidspunkt havde nettet hele syv gange. Dermed var han allerede godt i gang med at cementere sin førsteplads på rækkens topscorerliste.

Spænding til det sidste

Selvsamme Kier fortsatte målfesten i anden halvleg og bragte hurtigt sin total op på ni og Skive fH i front med 19-14.

Det knækkede imidlertid ikke gæsterne, og efter 40 minutter var der næsten skabt balance i regnskabet ved stillingen 22-21.

Otterup havde chancen for at udligne i en undertalsperiode, men meget symptomatisk fik Nickolei Jensen fat i bolden og sendte den endnu en gang i et tomt net.

I det hele taget fik Nickolei Jensen fejret sin kontraktforlængelse med manér og stod stærkt i billedet i begge ender af banen. Da det var allermest påkrævet scorede han tre mål i træk og gav skibonitterne et tiltrængt overtag på måltavlen.

Men selvom hjemmeholdet kom foran 29-25, var Otterup ikke færdige med at bide fra sig.

Fire minutter før tid kom der kontakt for første gang siden stillingen 9-9, da Rasmus Kier få sekunder forinden havde misbrugt sit andet straffekast i kampen.

Skaden fik han dog gjort god igen, og med to scoringer i slutfasen var han stærkt medvirkende til, at Skive fH til sidst kunne fejre en sejr på 34-31 og to vitale point i topstriden.

Rasmus Kier sluttede kampen med 12 scoringer, mens Nickolei Jensen fulgte trop med ni fuldtræffere.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland