Gå til hovedindhold
Sport

Skive fH storsejrede i topopgøret

20-10-2019 KL. 20:33
Empty

Malte Justesen og Skive fH kunne juble over endnu en sejr. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

De lokale håndboldherrer fra Skive fH holder sig inde i den absolutte topstrid i 1. division.

I søndagens sene møde mod rækkens nummer fire, HC Odense, blev det til en sejr på 35-29, som betyder, at holdet fortsat sidder på andenpladsen blot et point fra TMS Ringsteds førerhold.

Skive fH kom flyvende fra start og bragte sig hurtigt foran med tre mål, men i den efterfølgende periode misbrugte hjemmeholdet alt for mange åbne muligheder, og så gik den lovende start fra 6-3 til 6-6.

Resten af første halvleg blev et parløb mellem kombattanterne, hvor holdene stort set scorede på skift, og hvor trioen bestående af Nickolei Jensen, Daniel Guldsmed og Rasmus Kier var en tremands-hær offensivt. Af de 18 Skive-pletskud i første halvleg stod de således for 17 af fuldtræfferne.

I mange håndboldkampe vil 18 mål i en halvleg være rigeligt til at have skabt en forskel på måltavlen, men sådan var det ikke mod de fynske gæster, som også lignede et mandskab, der scorede efter behag. Derfor var stillingen 18-17 efter de første 30 minutter.

Faktisk skulle der en scoring til efter slutsignalet, for at Skive fH kunne gå i omklædningsrummet med en føring.

På et frikast efter tid fandt Nickolei Jensen vej gennem en 6-mands stor Odense-mur og kunne få jublen til at bryde løs i Interfjord Arena blandt de 608 fremmødte.

Jubel var der mere af efter pausen blandt hjemmepublikummet. Skive fH kom flyvende ud til anden halvleg, og da uret havde rundet lidt mere end 35 minutter, var der allerede skabt en føring på 24-19. Mads Meldgaard var blevet skiftet ind i målet, og han tog for sig af retterne.

Føringen gav Skive fH-spillerne ikke fra sig igen, og gæsterne kom aldrig tættere på end tre mål. Faktisk lagde Skive på føringen, og i sidste ende betød det altså, at Damgaards drenge kunne notere sig en triumf på overbevisende 35-29.

Sejren betyder, at skibonitterne har åbnet et forspring på tre point ned til den fjerdeplads, som ikke giver adgang til opspilskampe om en plads i håndboldligaen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland